برای کشف مفهوم مشاوره بازاریابی و برندینگ ، ابتدا مهم است که بدانید برند چیست.در مرحله بعد، من یک استراتژی 4 قسمتی را به شما پیشنهاد می کنم تا یک موقعیت برند موثر در بازار خود ایجاد کنید.
برند چیست؟
شما هزاران تعریف در مورد اینکه یک برند واقعا چیست خواهید یافت. من ست گادین را دوست دارم. او برند را «مجموعهای از انتظارات، خاطرات، داستانها و روابطی مینامد که در کنار هم، تصمیم مصرفکننده را برای انتخاب یک محصول یا خدمات بر کالا یا خدمات دیگر توضیح میدهند». لوگو، حروف، رنگها و یونیفرمها همگی بخشی از یک برند هستند، اما خودشان یک «برند» نیستند. آنها ممکن است از برند شما حمایت کنند اما کلید برند شما نیستند. در اینجا راه دیگری برای فکر کردن در مورد این وجود دارد: برند تجاری یا شخصی شما هر کاری است که انجام می دهید و می گویید که نحوه درک مردم از شما را شکل می دهد. آنچه در اینجا مهم است قسمت “چگونه مردم شما را درک می کنند” است.
زیرا در واقع، شما می توانید با انجام اقدامات و گام های خاص بر نحوه نگرش مردم به شما تأثیر بگذارید. در زمینه مشاوره، با ایجاد یک استراتژی برند موثر برای خود و کسب و کارتان، می توانید کسب و کار خود را در بازار قرار دهید تا به عنوان بهترین و منطقی ترین انتخاب شناخته شوید. برندسازی به این سادگی نیست که به مردم بگویید بهترین هستید یا اینکه آن را در وب سایت خود نوشته باشید. همه چیز در مورد شما نیاز به برقراری ارتباط و حمایت از موقعیت برند دارد. بنابراین بیایید به این موضوع بپردازیم که چگونه می توانید برند خود را ایجاد و توسعه دهید.
4 گام برای برندسازی خود و کسب و کارتان در زمینه مشاوره بازاریابی و برندینگ
1 – کشف
حتی قبل از اینکه لوگو و مواد بازاریابی خود را ایجاد کنید، مهم است که کشف کنید که می خواهید نام تجاری شما در مورد چه چیزی باشد. شما می توانید با پاسخ دادن به سوالاتی مانند: می خواهید در کسب و کار خود به چه چیزی برسید (اهداف خاص)؟ چه نوع زندگی می خواهید داشته باشید؟ چه کسی در شخصیت شما منحصر به فرد است؟ در چه موقعیت هایی احساس راحتی می کنید؟در کدام موقعیت ها احساس راحتی نمی کنید؟برای چه چیزی می خواهید شناخته شوید؟به چه ارزش هایی اعتقاد دارید؟می خواهید مردم شما را چگونه درک کنند؟
می دانم که این سوالات ممکن است بسیار ساده به نظر برسند. با این حال سادگی آنها نیز قدرت آنهاست. چیزهای جدیدی در مورد خودتان و اهدافتان کشف خواهید کرد که به شما کمک می کند مسیری را که طی می کنید ترسیم کنید.
2 – موقعیت یابی
اکنون که فهمیدید میخواهید برند شما برای چه چیزی باشد، قدم بعدی و قدمی که بسیاری از مردم از آن صرفنظر میکنند این است که برند خود را با موقعیت خود هماهنگ کنید. برای انجام این کار، با نگاه کردن به ارزش پیشنهادی خود شروع کنید. دریابید که چه چیزی را پیشنهاد می کنید که در بازار منحصر به فرد باشد و مشتریان ایده آل شما آن را ارزشمند بدانند و مایل به پرداخت آن باشند.
در مرحله بعد، شما می خواهید مطمئن شوید که برای پیشنهاد ارزش قائل هستید و وعده برند شما از یکدیگر حمایت می کند. اجازه دهید مثالی برای شما بزنم، اگر نام تجاری شما تماماً در مورد پایداری، محیط زیست و هویت بصری شما زمینی و طبیعی به نظر می رسد، اما ارزش پیشنهادی شما به عنوان هاردکور، کاملاً متمرکز بر درآمد و غیره به نظر می رسد … این می تواند توسط شما مشاهده شود مشتریان ایده آل به عنوان یک قطع ارتباط ثبت شوند.
چیزی که باید به خاطر بسپارید و مهم است، این است که پیام شما در مورد ارزش پیشنهادی شما با وعده برند شما کار می کند. آنها نباید سر کنند و با یکدیگر بجنگند. زیرا اگر این کار را انجام دهند، مشتری ایده آل شما گیج می شود و نام تجاری شما برجسته نمی شود. شما میخواهید مشتری ایدهآلتان «شما را دریافت کند» و دقیقاً بفهمد که در مورد چه چیزی هستید، برای چه چیزی ارزش قائل هستید، چه ارزشی میتوانید برای یک موقعیت به ارمغان بیاورید و تجربه کامل و یکنواختی داشته باشد.
3 – آن را نشان دهید
اکنون با آنچه می خواهید نام تجاری شما به آن شناخته شود و یک پیشنهاد ارزش قانع کننده که توجه مشتریان ایده آل شما را جلب می کند مسلح شده اید… کار بعدی شما این است که نام تجاری خود را به آنجا معرفی کنید. لباس هایتان در مورد شما چه می گویند؟ چگونه خود را معرفی می کنید؟ به مردم می گویید چه کار می کنید؟ همه این موارد باید مطابق با برند شما باشد تا حداکثر نتیجه را بگیرید. و با ادامه از آخرین نقطه در مرحله دوم، باید مطمئن شوید که این کار را با ثبات انجام می دهید. مرحله یک و دو معیارهای متعددی را به شما ارائه می دهد که راهنمایی را برای شما در هنگام برقراری ارتباط با بازار ایجاد می کند.
این شامل: لحن و سبک نوشتن شما ، ظاهر و احساس وب سایت شما ، لوگو و مواد بازاریابی شما ، پروفایل های آنلاین شما مانند لینکدین، توییتر، وبلاگ و غیره. نحوه ارتباط شما با مشتریان فعلی و آینده. مشارکت شما با گروه ها و سازمان های دیگر (غیرانتفاعی و انتفاعی)
و غیره.
آزمون آن را ثابت نگه دارید
یک آزمایش سریع و آسان وجود دارد که می توانید انجام دهید تا ببینید که چگونه برند شما توسط مشتریان احتمالی، رسانه ها و غیره مشاهده می شود. آنلاین شوید و نام خود را جستجو کنید. سپس نام شرکت شما چرا؟ زیرا این دقیقاً همان کاری است که دیگران انجام خواهند داد. پس چی میبینی؟ آیا همه پروفایل ها، سایت ها و نتایج شما یکسان به نظر می رسند؟ آیا پیام رسانی متمرکز است؟ اگر نه، می توانید مطمئن باشید که مشتریان ایده آل شما در مورد شما و برند شما سردرگمی خواهند داشت. هر چه تمرکز و ثبات بیشتری داشته باشید بهتر است.
آزمایش دیگری که می توانید انجام دهید این است که در نظر بگیرید مردم در اولین ملاقات شما چگونه شما را درک می کنند. چه نوع برداشتی از خود می دهید؟ لباس هایتان در مورد شما چه می گویند؟ چگونه خود را معرفی می کنید؟ به مردم می گویید چه کار می کنید؟ همه این موارد باید مطابق با برند شما باشد تا حداکثر نتیجه را بگیرید.
4 – چیزها را تازه نگه دارید
برند شما مانند بدن شما هر از چند گاهی از یک تازه سازی سود می برد. همانطور که اهداف، تمرکز و برنامه های شما تغییر می کند، برند شما نیز می تواند تکامل یابد. نکته کلیدی این است که همیشه مطمئن شوید که این تغییرات را به وضوح بیان می کنید. اگر به شدت درگیر دنیای شرکتها بودید و اکنون برای مشورت و مشاوره با استارتآپهای فناوری ترک کردهاید، ممکن است تصویر و پیام قبلیتان از یک بهروزرسانی بهرهمند شود. کارآفرین جوان فناوری را در نظر بگیرید که به دنبال مشاوره مالی است. آنها آنلاین می شوند و چند مشاور در منطقه خود پیدا می کنند.
One یک وب سایت شرکتی دارد و نمایه آنلاین او از کلمات بزرگ برای توصیف همه کارهایی که انجام داده است استفاده می کند. مشاور دیگر وب سایتی دارد که به نظر تازه، کمی تکنیکی است، و استفاده او از زبان محاوره ای و دوستانه است.
بیشتر بخوانید: مشاوره بازاریابی بین المللی چیست ؟
هر دو مشاور مسائل خود را می دانند. اما برند چه کسی با بازار هدف آنها هماهنگی بیشتری دارد؟ به یاد داشته باشید، برند شما هر چیزی است که هستید و انجام می دهید. همیشه زنده است هر اقدامی که انجام می دهید یا انجام نمی دهید می تواند بر برند شما تأثیر بگذارد. شرکت ها و مشاورانی که از برند خود بیشترین استفاده را می کنند، نتایج فوق العاده ای را مشاهده می کنند. کسانی که نام تجاری خود را نادیده می گیرند اغلب خود را نیز نادیده می گیرند. رام جهت خلاق به مدیریت برند، موقعیت های مهم بسیاری در بازاریابی و تبلیغات وجود دارد. مشاوره بازاریابی و برندینگ یکی از روابط کلیدی است که می تواند به شرکت ها در پیشبرد کسب و کار و رشد در طول زمان کمک کند.
پس مشاوره بازاریابی و برندینگ چیست؟ و مشاوره بازاریابی و برندینگ چه می کند؟
مشاوره بازاریابی و برندینگ ، متخصصی است که به شرکتها کمک میکند تا در طول زمان شهرت خود را تعریف کنند، تیز کنند، و شهرت خود را افزایش دهند – که باعث میشود برند محرک مهمتری برای عملکرد تجاری باشد. آنها اغلب در کنار مدیران ارشد و سایر شرکا – در زمینه هایی مانند فناوری، روابط عمومی و غیره – کار می کنند تا به شرکت ها کمک کنند تا پتانسیل کامل خود را فعال کنند.
نقش یک مشاوره بازاریابی و برندینگ
مشاوران برند که به عنوان مشاوران بازاریابی برند یا استراتژیست های برند نیز شناخته می شوند، نقش های زیادی را بر عهده می گیرند. آنها وظیفه کشف بینش ها، توسعه استراتژی ها و تقویت طراحی و رویکرد ارتباطات برند را بر عهده دارند.
تحقیق + بینش
تحقیق سنگ اصلی تمام کارهای مشاوره بازاریابی و برندینگ است. بیشتر تصمیمات کلیدی باید بر اساس دادههایی باشد – در مورد مشتری، دستهبندی و رقابت. مشاوران برند ممکن است بر تحقیقات اولیه که بر تعریف و رسیدگی به نیازهای مشتریان (فعالی و آینده) متمرکز است نظارت کنند. مشاوران برند همچنین ممکن است تحقیقات ثانویه را برای مطالعه این دسته و درک بهتر برندهای رقیب و روندهای مرتبط انجام دهند. تحقیقات ممکن است طیف وسیعی از عملکردهای کلیدی شرکت مانند:بازار یابی ، حراجی ، محصول / تحقیق و توسعه ، منابع انسانی ،آی تی و بهترین مشاوران برند به طیف وسیعی از روشهای تحقیق در جمعآوری دادههای کمی و کیفی – مانند نظرسنجیها، مصاحبههای عمیق، گروههای متمرکز، قومنگاری و غیره مسلط هستند.
استراتژی
پس از تکمیل تحقیقات کامل، مشاوران دادهها را برای مستندسازی ایدههایی که برندهای با کارایی بالا بر اساس آنها هستند، اعمال میکنند. این ممکن است به سطحی افزایش یابد که هدف، مأموریت و ارزش های یک شرکت افزایش یابد. احتمالاً به ایجاد یک پرتره عملی از مخاطبان هدف گسترش می یابد و نیازها و اهداف آنها را به وضوح مشخص می کند. از آنجا، مشاوران برند، موقعیت استراتژیک یک شرکت را تعریف می کنند و آنچه را که آن را از رقبا متمایز می کند، مشخص می کنند. کمک به تعریف یک موقعیت منحصر به فرد در بازار این به ساختن داستان برند عمیق و بافتی کمک می کند.
مشاوران بازاریابی برند همچنین زمانی را صرف نظارت بر فرآیندی میکنند تا در هنگام توسعه محصول جدید و به طور کلی نوآوری، مخاطبان هدف را در مرکز قرار دهند. نوآوری «مبتنی بر نیاز» از وعده یک برند به عنوان حفاظ و الهام بخش استفاده می کند. شرکتهایی که چندین برند دارند نیز میتوانند از مشاوره بازاریابی و برندینگ کمک بگیرند تا مطمئن شوند که هر برند ساختار، هویت و رابطه واضح خود را با سایر برندها دارد – معروف به «معماری برند». در نهایت، مشاوران برند ممکن است در ساختن یک برنامه بازاریابی کلی که شامل آموزش مخاطبان داخلی و خارجی در مورد معنای یک برند – و ایجاد فرصتهای رشد برای کسبوکار باشد، مؤثر باشند.
طرح
طراحی نمایانترین جنبه مشاوره بازاریابی و برندینگ است و اغلب باعث میشود یک شرکت مشاور را جذب کند. مشاوران برند نقشی کلیدی در همسوسازی موقعیت برند با توسعه خلاق دارند. از نام و نشانواره گرفته تا وبسایتها، مشاور بینشها و پیشنهاداتی را برای ارتقاء تمامی ارتباطات شرکت، پیامهای بازاریابی، تجربیات و موارد دیگر ارائه میکند. مشاوران همچنین می توانند در مورد فضاهای کاری، دفاتر، ویترین فروشگاه ها و سایر فضاهای آجری مشاوره دهند تا یک برند قوی و منسجم ایجاد کنند که مشتریان وفادار را به خود جذب کند.
نشانه هایی که نشان می دهد به یک مشاوره بازاریابی و برندینگ نیاز دارید
اکنون که در مورد نقش مشاوره بازاریابی و برندینگ بیشتر میدانید، ممکن است از خود بپرسید که آیا زمان آن رسیده است که یک متخصص برندسازی را برای شرکت خود استخدام کنید. در اینجا چند نشانه وجود دارد که ممکن است به یک مشاوره بازاریابی و برندینگ نیاز داشته باشید:رشد شرکت شما راکد است.شما به اهداف شرکت نمی رسید.برای رسیدن به یک بازار جدید آماده هستید.شما اخیراً از طریق ادغام یا ادغام شرکت کرده اید.در حال معرفی یک خط محصول جدید هستید.برند شما قدیمی به نظر می رسد.وب سایت شما عملکرد خوبی ندارد.نتایج را دنبال نمی کنیدنمایه های مشتری شما نامشخص است.تیم رهبری شما در یک مسیر بی بازگشت گیر کرده است.